Marawell hotel oslo airport city

Hotellåpning 2022

Vi ser frem til å være en del av Oslo Airport City, porten til Europa, og kunne tilby våre gjester det de ønsker og fortjener i et energigivende hotellopphold. Vi har som mål å strekke oss litt lengre – derfor garanterer vi for våre gjesters velvære.

Ikke bare er vi opptatt av å ta vare på jorden, tenke bærekraftig og kortreist mat, vi har også en moderne og holistisk tilnærming til livet. Derfor kan vi tilby våre gjester – enten det er 400 eller 2 personer – et tilrettelagt opphold med personlig og imøtekommende service. Våre gjester skal sitte igjen med en opplevelse av balanse mellom arbeid, måltider, trening og ro under sitt opphold på Marawell Hotel Oslo Airport City.

Vi har 850 senger fordelt på 410 rom, i 9 etasjer, og sørger for medarbeidere som vet å yte sitt beste for gjestenes velvære, trivsel og personlige ønsker. Det er her Marawell Hotels skiller seg ut fra andre hoteller.

Møtesenteret vårt vil ha plass til 500 personer i storsalen VITA, som er omringet av en ultra-fleksibel konferanseavdeling med 350 kvm lobby, 22 møterom i alle størrelser og en takterrasse.

Hotellet utvikles av Haut Nordic og er eid av OAC som står bak visjonen som nå er en virkelighet; Oslo Airport City.

FASILITETER

Marawell Hotel Oslo Airport City åpner 2022
Marawell Hotels

410 hotellrom

Marawell Hotels

3 restauranter

Marawell Hotels

2 barer

Marawell Hotels

22 møterom og co-working fasiliteter

Marawell Hotels

Takterrasse

Marawell Hotels

Trening-og velværesenter

Marawell Hotel Oslo Airport City åpner høsten 2022