Om Oss

Vi er den første hotellkjeden med livsstilsgaranti. Vi ønsker å skape en følelse av hjemlig atmosfære for å gi deg som er mye på farten en mer balansert hverdag. Et sted du kan finne rekreasjon og indre ro når du er på reise. Med naturlig kortreist mat fra lokale ressurser, et hjerte for miljøet og kloden vi lever på, er vårt mål å tilrettelegge for våre gjester på en personlig måte, med moderne concierge service, trivsel og fleksibilitet.
Lev livet - naturlig og enkelt

Marawell er mer enn bare et hotell, det er en naturlig livsstil, for deg den moderne reisende. Vi gir deg lokalt og kortreist. Og bærekraftige løsninger i den sirkulære økonomien. Vårt livsstilskonsept er skreddersydd for deg som elsker hverdagen.

Lev i øyeblikkene

Marawell er inspirert av norsk natur og hva den har å gi oss. Brusende fosser og sildrende elver, duvende grønne enger og duften av skog. Med interiør i naturmaterialer, lyse og lette nordiske farger minner omgivelsene oss på å senke pulsen – og puste. Vi vet at tiden din er kostbar i en travel hverdag og tilrettelegger for at du kan være i nuet og bruke tiden vel for å hente fornyet energi.

Garantert velvære

Marawell er den første hotellkjeden i Norge som tilbyr livsstilsgaranti til sine gjester. Det betyr at du skal bli lyttet til og du skal ha et opphold som er tilrettelagt for deg personlig. Våre medarbeidere er håndplukket for oppgaven med å skape en atmosfære for rekreasjon og imøtese gjestenes ønsker og behov. Du som gjest skal føle deg tilfreds under hele oppholdet – og gjerne enda litt lengre. Skulle det hende at vi ikke innfrir, betaler du ikke for den aktuelle tjenesten. Det garanterer vi også.

Mat - livets naturlige nytelser

Kroppen skal ha det bra under hele oppholdet hos oss. Vårt motto er; Lev vel, lev sunt. Derfor har vi valgt et bærekraftig matkonsept kalt ENZO, som på japansk betyr sirkel. Ved å bevisst bruke utvalgte lokale bønder og leverandører, bærekraft og gjenbruk skaper vi sirkelen i vårt virke. Dette betyr mye for oss og kommer våre gjester til gode.

Livet i balanse

Å bo på et Marawell hotell skal oppleves som et avbrekk fra ditt daglige liv. I vårt trenings- og velværesenter får du mulighet til å gi kropp og sjel det lille ekstra for å møte hverdagen igjen med fornyet energi og friskt mot.

Vårt loungekonsept blir et pusterom i hverdagen. Her kan du nyte stillheten, jobbe konsentrert eller mingle med kolleger. Du kan krype opp i godstolen, høre på favorittmusikken din, lytte til gode historier, drikke te – eller gjøre absolutt ingen ting.

Moderne Concierge Service

For at du skal bli møtt på dine behov fra du kommer til du forlater oss, har vi utviklet en moderne concierge service. Tjenesten har vi kalt M-Concerige og innebærer personlig tilrettelagte løsninger som gir deg et best mulig opphold hos oss. I praksis betyr det at du kan sitte i ro og fred i en sofa og sjekke inn, betale regningen i loungen før du drar og bestille neste opphold fra kontorpulten din.

Flexitid

Vi innfører flexitid, og er også her først i Norge med denne tjenesten. Det betyr at du kan sjekke inn og ut når det passer deg. Har du behov for dusj eller for å sove midt på dagen, er det lagt til rette for det.

Marawell Hotels skal tilrettelegge for det gode liv på måter som fungerer godt i din hverdag. Det å kunne leve det gode liv på farten, er overordnet i vårt hotellkonsept.

Vårt første Marawell hotell åpner i Oslo Airport City i 2022.

 

 

Vil du vite mer, planlegge et event eller diskutere et samarbeid med oss?