ROM & OG SUITER

Live Well

Du sover i en behagelig seng, på rom med blendingsgardiner som holder lyset ute. Omgitt av gode, varme farger. Vi gir deg inspirasjon fra den norske naturen. Rent, ekte, ærlig og naturlig. Vi tar deg med på en miljøvennlig reise i et hotell der bærekraft betyr livsglede. Behagelige møbler og høy komfort er en selvfølge. Du kan være tilkoblet og avkoblet på hotellrommet når du ønsker.
Vår livsstilsgaranti bidrar til et godt liv på reisen
LEV I NUET

I en travel verden er tiden din kostbar. Du lever livet best i flyt, når du gjør det som faller deg naturlig her og nå. Du søker både energi og konsentrasjon. Når du er mentalt tilstede er du den beste utgaven av deg selv. Livet er best i balanse på reise.

Vi er dine venner og vi vil deg vel. Vi gir deg rom og ro til å leve i øyeblikket. Du får service på vår spesielle måte og du skal ha det minst like bra hos oss som hjemme hos deg selv.

Når du har tid til overs, kan du gjøre akkurat det du har lyst til. Her og nå, i øyeblikket. Du kan trene, slappe av, sove eller spise når du føler for det. Chille, lese en god bok, drikke en kopp te, eller krype opp i sengen, se på Netflix og nyte den beste alenetiden. Treningsrommet har åpne dører 24 timer i døgnet. Vi gir deg fleksibilitet og ro i et system fritt for byråkrati.

Les mer om oss og vår filosofi